Asistenti za osebe z SAM

Spoštovani starši

Z veseljem napovedujemo nov cikel usposabljanja prostovoljcev – asistentov za odrasle osebe s SAM. Usposabljanje bo potekalo v Ljubljani in na Obali od oktobra 2017 dalje. V usposabljanje bo vključenih do 20 prostovoljcev, asistenca pa bo na voljo od decembra 2017. V zaključni cikel usposabljanja bodo vključene tudi osebe s SAM in njihove družine. Izvajalci usposabljanja in mentorji bodo po končanem usposabljanju na voljo družinam in novim asistentom v sklopu spremljanja dela. Delo asistentov bo spremljano tudi v okviru rednih intervizijskih srečanj. Na ta način želimo osebam s SAM in njihovim družinam ponuditi karseda kvalitetno in strokovno podporo.

V kolikor v vaši družini in/ali za svojega otroka potrebujete asistenta, nam prosim pošljite izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete v priponki. Asistenti bodo primarno na voljo odraslim polnoletnim osebam z aspergerjevim sindromom. Izjemoma bomo vključili tudi mladoletne posameznike s SAM, pri čemer bodo v spremljanje dela v okviru dogovora, vključeni tudi starši.

Če se želite prijaviti, si naložite prijavnico s klikom na gumb spodaj.

Prijavnica za asistente (357.0 KiB, 162 downloads)

Prijavnica za osebe z SAM (300.1 KiB, 94 downloads)